Ulcinj: Podnijete dvije prekšajne prijave zbog posjedovanja marihuane

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da se u radnjama S.K. i I.K. ne stiču elementi krivičnog djela

7109 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija podnijela je dvije prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga i oduzela oko 30 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi u saopštenju, kontrolom S.K. (39) pronađena je ručno pravljena cigareta sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i tri manja pvc pakovanja sa istim sadržajem, ukupne mase 13,8 grama.

"Takođe, ulcinjska policija je u blizini drugog ugostiteljskog objekta na Velikoj plaži kontrolisala vozača I.K. (24). Kod njega je tom prilikom pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 17,2 grama, te drobilicu sa pomenutom materijom", piše u saopštenju UP.

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da se u radnjama S.K. i I.K. ne stiču elementi krivičnog djela.

"Protiv S.K. i I.K. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je pomenuta materija oduzeta i upućena u Fornezički centar u Danilovgradu na vještačenje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: