Nikšić: Uhapšen zbog sumnje da je mladićima prijetio pištoljem

Iz Uprave policije saopšteno da je R.M. (43) specijalni povratnik u vršenju krivičnih djela sa elementima organizovanog kriminala, zloupotrebe droga i djela sa elementima nasilja

10972 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nikšićka poliicja uhapsila je R.M. (43), osumnjičenog da je ugrozio sigurnost dvije osobe.

Iz Uprave policije navode da je taj četrdesetrogodišnji Nikšićanin specijalni povratnik u vršenju krivičnih djela sa elementima organizovanog kriminala, zloupotrebe droga i djela sa elementima nasilja.

"Nikšićka policija je postupila po prijavi koja je podnijeta telefonskim putem 15. septembra oko 01,30 časova od strane oštećenih lica, a koja su navela da im je nepoznato lice prijetilo vatrenim oružijem i fizički nastralo na jednog od njih. Policija je idetifikovala osumnjičenog i došla do sumnje da je R.M. u mjestu Gornje Polje u blizini jednog marketa, uz prijetnju vatrenim oružjem i fizičkom snagom ugrozio bezbjednost licima O.Đ. (18) i D.B. (19). Sumnja se da je R.M. potegao pištolj u njihovom pravcu, a zatim je lice O.Đ. uhvatio rukom u predjelu grudi i vrata", piše u saopštenju Uprave policije.

Nakon saslušanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju R.M. do privoda nadležnom sudiju za istragu.

"Takođe, R.M. je i prekršajno procesuiran zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", piše u saopštenju.

TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Bonus video: