Podgorica: Uhapšene dvije osobe kod kojih je pronađena droga

Naglasili su da je kod I.K. takođe pronađen i okvir od automatske puške, kao i četiri komada pištoljske municije.

10060 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Podgorici uhapsila je I.K. (38) nakon pretresa kuće i drugih prostorija koje on koristi u Golubovcima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Pronađene su dvije vage za precizno mjerenje, 15 komada tableta xalola, šest komada tableta xanaxa, kao i tri komada tableta buprenorfina, te 19 manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin", kazali su iz policije.

Naglasili su da je takođe pronađen i okvir od automatske puške, kao i četiri komada pištoljske municije.

"Sa pomenutim je upoznat tužilac po čijem je nalogu I.K. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", dodali su iz policije.

Iz Uprave policije su dodali da je uhapšen i M.R. (18), koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Kod njega je kontrolom policija pronašla četiri pvc pakovanja sa ukupno 55 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i vagu za precizno mjerenje", dodali su.

Bonus video: