Mladić u Podgorici uhapšen zbog marihuane, droga nađena kod i maloljetnika, kao i u pretresu kuće u Zeti

Uhapšenom i još jednoj osobi se na teret stavlja krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

7919 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je mladića U.R. (23) kod kojeg su, tokom kontrole u Aerodromskoj ulici, pronađena tri pakovanja sa marihuanom.

Tom prilikom su kontrolisali i maloljetnika (16) kod kojeg su pronađena dva pakovanja iste droge.

U.R. je uhapšen po nalogu Višeg tužilaštva, a na teret mu se stavlja krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U odvojenom slučaju, podgorička policija je, u mjestu Gošići u Zeti, po naredbi Višeg suda obavila pretres porodične kuće koju koristi B.P. (25).

"Pretresom je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 44,6 grama, pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije nepoznatog porijekla ukupne mase 30,2 grama, kao i vaga za precizno mjerenje. Osim toga, pretresom kuće je u drugoj prostoriji pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 1,8 grama, kao i sedam komada tableta ksalola", saopštila je Uprava policije.

U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljeno je obavještenje od B.P, a protiv njega je podnije krivična prijava, po nalogu Višeg tužilaštva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: