Ulcinj: Uhapšen državljanin Albanije, oduzeto preko kilogram marihuane

On je, kako se navodi u saopštenju, juče rano izjutra nezakonito prešao granicu nakon čega se uputio prema selu Sutjel

10104 pregleda 0 komentar(a)
Oduzeta marihuana, Foto: Uprava policije
Oduzeta marihuana, Foto: Uprava policije

Ulcinjska policija uhapsila je državljanina Albanije Y.D. (37) kod kojeg je pronađeno pakovanje težine preko jednog kilograma za koje se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

On je, kako se navodi u saopštenju, juče rano izjutra nezakonito prešao granicu nakon čega se uputio prema selu Sutjel.

"Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Jug, Stanice granične policije I – Ulcinj su juče oko 05:35 časova u rejonu Sutjela, opština Ulcinj, postupali na osnovu operativnih saznanja, te zatekli Y.D. (37), državljanina Republike Albanije, u nezakonitom prelasku državne granice preko rijeke Bojane, koristeći metalno plovilo. Ovo lice se nakon toga uputilo prema selu Sutjel noseći sa sobom jedno pvc pakovanje za koje je kasnije utvrđeno da je riječ o pakovanju težine 1,04 kilograma, sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju UP.

marihuana
foto: Uprava policije

"Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: