Bar: Uhapšen Rožajac, pronađena marihuana i kokain

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Š. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Od ovog lica je oduzeto vozilo radi dalje provjere"

9914 pregleda 7 komentar(a)
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije

Barska policija uhapsila je M.Š. (24) iz Rožaja zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio, držao i stavljao u promet drogu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Pregledom vozila "VW Golf" rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.Š. pronađeno je pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana težine oko 290 grama i pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je kokain težine oko 52 grama, dodaje se.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Š. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Od ovog lica je oduzeto vozilo radi dalje provjere", zaključuje se u saopštenju.

Bar
foto: Uprava policije

Bonus video: