Forca i Albanska alijansa: Grupa huligana napala državljane Albanije, inicijalni koraci policije ohrabrujući

"Svakako, ovaj čin mržnje i huliganizma nad Albancima kao što smo i mi na Badnji dan smatramo neprihvatljivim i zbog toga tražimo fokusiran i iskren angažman istražnih i pravosudnih organa"

11960 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Čapuni, Foto: Forca
Čapuni, Foto: Forca

Nova Demokratska Snaga Forca i Albanska alijansa saopštile su da je danas oko 13.30 časova, na izlazu trajekta Kamenari-Lepetani, "grupa huligana napala trojicu albanskih državljana koji su se vraćali u Njemačku".

Te partije osim što su osudile nasilja, traže da se slučaj istraži, a krivci privedu pravdi kako se ovakvi slučajevi ne bi ponovili.

"Inicijalni koraci Uprave policije i organa su ohrabrujući. Svakako, ovaj čin mržnje i huliganizma nad Albancima kao što smo i mi na Badnji dan smatramo neprihvatljivim i zbog toga tražimo fokusiran i iskren angažman istražnih i pravosudnih organa. Član Predsjedništva Force advokat Besmir Murati je sa oštećenima Albancima i pomaže im pred istražnim organima u Herceg Novom", saopštio je poslanik i potpredsjednik Force Ilir Čapuni.

Uprava policije je saopštila da je identifikovala tri osobe osumnjičene da su na magistralnom putu u mjestu Zelenika napale državljane Albanije. Dodali su i da je prema za sada raspoloživim informacijama, povod za incident bio događaj u saobraćaju.

Bonus video: