Ulcinjaninu 30 dana zatvora: Vozio pod dejstvom kokaina i marihuane

"Prisustvo navedenih opojnih droga policijski službenici su utvrdili preliminarnim 'droga' testom na mjestu izvršene kontrole, što je potvrđeno i laboratorijskim testom u zdravstvenoj ustanovi", rekao je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović

10507 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjanin Lj.M. (24) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, zbog vožnje pod dejstvom droga, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Predsjednik tog suda Marko Đukanović kazao je da je sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić kaznu izrekla nakon što su u postupku potvrđeni navodi optužnog akta da je okrivljeni, u utorak oko 23 sata, na putu Ulcinj - Ada Bojana, zatečen u vožnji pod dejstvom kokaina i marihuane.

"Prisustvo navedenih opojnih droga policijski službenici su utvrdili preliminarnim 'droga' testom na mjestu izvršene kontrole, što je potvrđeno i laboratorijskim testom u zdravstvenoj ustanovi", rekao je Đukanović.

Kako je naveo, Ulcinjaninu su, uz zatvorsku kaznu, određena i tri kaznena boda kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od šest mjeseci.

"Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da Lj.M. kaznu zatvora izdrži u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Spuž prije pravosnažnosti rješenja", dodao je Đukanović un saopštenju.

Bonus video: