Imao lažni hrvatski pasoš: Uhapšeni muškarac poslao Roganovića i Vilotijevića u zasjedu?

Taj čovjek koji je prije likvidacije bio u bečkom restoranu s Roganovićem i Vilotijevićem najprije je saslušan kao svjedok, a potom uhapšen zbog sumnje da je pomagao ubici, piše Kurir
20273 pregleda 4 komentar(a)
Sa mjesta napada u Beču, Foto: Reuters
Sa mjesta napada u Beču, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.12.2018. 22:17h

Muškarac koji je uhapšen poslije ubistva Vladimira Roganovića (32), pripadnika "kavačkog klana" u petak ubijenog u Beču, i ranjavanja Stefana Vilotijevića (23) imao je kod sebe falsifikovani hrvatski pasoš na ime Daniel Milić (29), a u pitanju je državljanin Srbije, piše beogradski list Kurir.

Taj čovjek koji je prije likvidacije bio u bečkom restoranu s Roganovićem i Vilotijevićem najprije je saslušan kao svjedok, a potom uhapšen zbog sumnje da je pomagao ubici, piše Kurir.

Kurir navodi i da su izvori austrijskih medija, na osnovu izjava očevidaca, rekonstruisali zločin i tako došli do sumnje da je upravo Daniel poslao Roganovića i Vilotijevića u zasjedu.

Austrijska policija uhapsila je Vilotijevića i još jednog muškarca koji su bili na ručku s Roganovićem poslije koga je taj član crnogorskog kriminalnog "kavačkog klana" ubijen.

Bonus video: