Knežević na Instagramu: Demontiraćemo hobotnicu

Objavljene naslovna strana Monitora na kojoj su Knežević i Ana Đukanović, fotografija na kojoj su glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ispod koje piše "ćutimo"
34427 pregleda 50 komentar(a)
Objava Duška Kneževića na Instagramu, Foto: Instagram
Objava Duška Kneževića na Instagramu, Foto: Instagram
Ažurirano: 09.01.2019. 16:12h

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević objavio je nove fotografije na svom Instagram nalogu pod nazivom "Ne dirajte prvu familiju".

Objavljene su naslovna strana Monitora na kojoj su Knežević i Ana Đukanović, fotografija na kojoj su glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ispod koje piše "ćutimo".

Odgovarajući na komentar da li ćete "praviti trule kompromise sa "prvom familijom" ili odlučite da progovorite i tako spasite kako svoju dušu tako i čitavu državu od ove počasti što se zove "prva familija" Knežević je napisao "biće dosta za javnost, da demontiramo hobotnicu".

Takođe objavljen je logo Prve banke, fotografija Aca Đukanovića, fotografija na kojoj su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i Knežević, zatim premijer Duško Marković ispod čije fotografije piše "Ne dirajte prvu familiju".

Tu su i fotografija bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića kako čisti znoj, a serijal se završava fotografijom Mila Đukanovića.

Knežević je ranije imao više objava sa nazivom "Milo kod kuma", sa posterima filmske trilogije Kum, i skečevima satiričara Mihaila Radojičića koji "razgovara" sa Đukanovićem u ulozi Don Vita Korleonea.

Objavio je fotografije sa Đukanovićem, nazvane "Momci iz devedesetih", nakon što je ekskluzivno za "Vijesti" kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsjednikom DPS-a, Đukanovićem.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da mu smjesti da je bio namijenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

Knežević je, takođe putem Instagrama, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da smijeni Katnića i tako "zaustavi kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka."

Kneževića na ovoj društvenoj mreži prati preko 20 hiljada ljudi, kao i preko 18,2 hiljada korisnika Instagrama koji su zapratili stranicu "Podrška Atlas grupi".

Bonus video: