Knežević na Instagramu: Demontiraćemo hobotnicu - Vijesti.me
"NE DIRAJTE PRVU FAMILIJU"

Knežević na Instagramu: Demontiraćemo hobotnicu

Objavljene naslovna strana Monitora na kojoj su Knežević i Ana Đukanović, fotografija na kojoj su glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ispod koje piše "ćutimo"

Objava Duška Kneževića na Instagramu
Objava Duška Kneževića na Instagramu (Foto: Instagram)

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević objavio je nove fotografije na svom Instagram nalogu pod nazivom "Ne dirajte prvu familiju".

Objavljene su naslovna strana Monitora na kojoj su Knežević i Ana Đukanović, fotografija na kojoj su glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ispod koje piše "ćutimo".

Knežević traži od Katnića i Stankovića da "progovore"(Foto: Instagram)

Odgovarajući na komentar da li ćete "praviti trule kompromise sa "prvom familijom" ili odlučite da progovorite i tako spasite kako svoju dušu tako i čitavu državu od ove počasti što se zove "prva familija" Knežević je napisao "biće dosta za javnost, da demontiramo hobotnicu".

"Demontiraće hobotnicu"(Foto: Instagram)

Takođe objavljen je logo Prve banke, fotografija Aca Đukanovića, fotografija na kojoj su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i Knežević, zatim premijer Duško Marković ispod čije fotografije piše "Ne dirajte prvu familiju".

Knežević "prozvao" i premijera Markovića(Foto: Instagram)

Tu su i fotografija bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića kako čisti znoj, a serijal se završava fotografijom Mila Đukanovića.

Knežević je ranije imao više objava sa nazivom "Milo kod kuma", sa posterima filmske trilogije Kum, i skečevima satiričara Mihaila Radojičića koji "razgovara" sa Đukanovićem u ulozi Don Vita Korleonea.

Objavio je fotografije sa Đukanovićem, nazvane "Momci iz devedesetih", nakon što je ekskluzivno za "Vijesti" kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsjednikom DPS-a, Đukanovićem.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da mu smjesti da je bio namijenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

Knežević je, takođe putem Instagrama, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da smijeni Katnića i tako "zaustavi kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka."

Kneževića na ovoj društvenoj mreži prati preko 20 hiljada ljudi, kao i preko 18,2 hiljada korisnika Instagrama koji su zapratili stranicu "Podrška Atlas grupi".


Vidi sve komentare