TO Podgorica će nagrade najboljima dodijeliti 34. put

Ove godine svečanost će se održati u restoranu „Elit”
93 pregleda 0 komentar(a)
Podgorica grad, Foto: Vesko Belojević
Podgorica grad, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.12.2016. 07:25h

Predstavnici Turističke organizacija Podgorice (TOP) danas će po 34. put svečano dodijeliti nagrade najboljima na manifestaciji „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu” za 2016. godinu.

Iako imena nagrađenih nisu zvanično objavljena, tradicija proteklih godina bila je da se svečane dodjele održavaju u najboljem ugostiteljskom objektu.

Ove godine svečanost će se održati u restoranu „Elit“ koji se nalazi u Capital plazi.

„Turistička organizacija Podgorice, iz godine u godinu, nagrađuje pojedince i kolektive koji su svojim radom i zalaganjem doprinjeli da turistička ponuda Glavnog grada bude na zavidnom nivou, te podstiče i ostale da unapređuju, kako svoje poslovanje, tako i lične, profesionalne vještine”, navodi se iz TOP.

Osim za najbolji ugostiteljski objekat, u okviru manifestacije „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu”, nagrade će biti dodijeljene i najboljoj kompaniji u oblasti turizma i ugostiteljstva, turističkoj agenciji, turističkoj manifestaciji, turističko-izletničkom mjestu i turističkom časopisu.

U kategoriji pojedinaca priznanja će biti uručena najboljem direktoru/menadžeru turističko-ugostiteljske kompanije, kuvaru, konobaru, recepcioneru, poslastičaru, novinaru, kao i komunalnom radniku.

„U kategoriji kolektiva primili smo 25 predloga, sa ukupno 82 glasa, a u kategoriji pojedinaca 31 predlog, sa 114 glasova“, saopšteno je iz TOP-a.

Bonus video: