Od pet ponuda nijedna nije bila ispravna

U rješenju o obustavi postupka, se navodi da su pristigle ponude neispravne jer, između ostalog, nijesu sačinjene u skladu sa uslovima utvrđenim tenderskom dokumentacijom
0 komentar(a)
Tološi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Tološi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.09.2016. 20:10h

Agencija za izgradnju Podgorice obustavila je postupak javne nabavke za izradu izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana „Tološi 1“, jer u predviđenom roku nije dostavljena nijedna ispravna ponuda .

Tender za izradu izmjena i dopuna DUP-a sa izradom topografsko-katastarskih podloga i Separata sa urbanističko-tehničkim uslovima raspisan je 19.jula.

Na tender, čija je procijenjena vrijednost 20.000 eura, pristiglo je pet ponuda , koje su ocijenjene kao neispravne.

U rješenju o obustavi postupka, se navodi da su pristigle ponude neispravne jer, između ostalog, nijesu sačinjene u skladu sa uslovima utvrđenim tenderskom dokumentacijom.

Ponude su dostavili firma „MonteCEP“, konzorcijum „Winsoft“ i CAU - „Centar za arhitekturu i urbanizam“ , zajednička ponuda Republičkog Zavoda za urbanizam i projektovanje (RZUP) i „Plan Plus“ sa podugovaračima „Geo&Arh Preojekt, „Hidrofokus“ i „Win Project“, „Konzorcijum Maja“ i firma „Urbi.Pro“.

Za ovaj prostor, koji obuhvata 22, 3 hektara, planirane su površine za stanovanje male gustine, površine za mješovite namjene, javne namjene, objekti komunalne infrastrukture i drumski saobraćaj.

Bonus video: