U "Vijestima" čitajte: Na izbore idu kao "Ključ"

0 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 08.09.2016. 05:10h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Na izbore idu kao "Ključ"

Koalicija koju čine Demos, URA i SNP nastupiće na izborima u oktobru pod nazivom "Velika koalicija - Ključ", dok će izborni slogan te tri partije glasiti "Najbolje za Crnu Goru".

  • Neko traži da se ne poštuje zakon

Sekretar Državne izborne komisije Milisav Ćorić (SNP) ocijenio je da je najnovija odluka o neusaglašenosti Zakona o izboru poslanika i odbornika dovodi u pitanje zakonitost njenog rada komisije i da "neko očekuje da se postupa ne po zakonu, nego po mišljenju DIK-a".

Odgovornost prebacuju na akcionare

Menadžment Elektroprivrede (EPCG), na čijem čelu je do- nedavno bio Stefano Pastori, predložio je Skupštini akcionara na usvajanje izvještaj o poslovanju, iako Komisija za hartije od vrijednost (KHOV) još nije konačno odlučila niti dala saglasnost za registraciju smanjenja osnovnog kapitala od 96,55 miliona eura.

  • Preispitajte gradnju drugog bloka

Direktor Laboratorije za obnovljivu i posebne oblike energije (RAEL) pri Univerzitetu Berkli u Kaliforniji Daniel Kamen izrazio je zabrinutost zbog predviđene izgradnje drugog bloka Termoelektrane u Pljevljima.

  • Sahrane pod okom policije

Policija i tužilaštvo nijesu zvanično saopštavali da li ima pomaka u istrazi dvostrukog ubistva u Kotoru.

  • Jovović: To je tačno kao da je Statis bio na marsu i vratio se

Portal Analitika objavio je juče da je njihov sajt najčitaniji u Crnoj Gori, pozivajući se na podatke globalnog servisa Alexa.com koji rangira sajtove prema posjećenosti.

Bonus video: