DPS bi nekom jeftino da preda EPCG, trpe glad dok opravljaju voz, prijava zbog slanja cigara teroristima...

0 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 11.07.2016. 05:20h

Čitajte danas u "Vijestima":

DPS bi da nekome jeftino preda EPCG

Dio Vlade iz DPS-a predlaže ugovor o saradnji sa italijanskom kompanijom A2A u Elektroprivredi koji predviđa da Italijani svoj dio od 41,7 odsto akcija mogu prodati bilo kome za 250 miliona eura, a predstavnici opozicije traže da država otkupi taj dio akcija.

Trpe glad i vlagu dok opravljaju voz

Trošna zgrada željezničkog dizel depoa u Podgorici, koja curi na sve strane i gdje ne radi grijanje i hlađenje, prostor je u kojem radnici Održavanja željezničkih voznih sredstava (OŽVS) popravljaju vozove.

I Nikšić na jesen, da se ne desi Tivat

Da se ne bi ponovio tivatski scenario, kada je DPS svu svoju mašineriju usmjerio na jednu opštinu i osigurao apsolutnu vlast, bio bi izraz dobre političke volje vlasti kada bi se sa parlamentarnim i izborima u Budvi i Kotoru oni održali i u Nikšiću, smatraju u Demokratskoj Crnoj Gori.

Prijava zbog slanja cigara teroristima

Iz grupe građana “Alternativa Crna Gora” juče su Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT) i Interpolu poslali prijavu protiv nepoznatog lica (NN) “koje je organizovalo neovlašćenu proizvodnju, distribuciju i prodaju cigareta sa teritorije Crne Gore u Libiju”.

ANB se zaštitio, za MUP se još ne zna

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović rekao je da radi na izmjenama Sporazuma između Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) i MUP-a, po kojem je ANB-u od februara 2014. omogućen pristup svim evidencijama i registrima MUP-a.

Čitajte kolumnu Bobana Novovića "Pečat MZ kao mač u kamenu"...

Bonus video: