DANAS U VIJESTIMA:

Dug MNE Airlinesa 60 miliona, Crna Gora lider po broju vicepremijera...

Danas čitajte i kolumnu Brana Mandića, a u dodatku Magazin razgovor sa beogradskim reperom Struka, posljednjim Mohikancem pravog repa
0 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 09.02.2019. 23:14h

Danas u Vijestima čitajte:

Let sa  teretom od 60 miliona eura

Montenegro erlajns (MA) prošle godine poslovao je sa  gubitkom od 10.386.432 eura, devet odsto većim nego 2014. To piše u Izvještaju o poslovanju nacionalnog avioprevoznika.

Lider u regionu po potpredsjednicima

Kao što premijer Milo Đukanović voli da kaže  da je Crna Gora  lider u regionu po “ekonomskom rastu i političkoj stabilnosti”,  to zasigurno  može biti po broju  potpredsjednika crnogorske Vlade.

Tanka linija između partije i uprave

Iako je u praksi teško utvrditi da je neko zaposlen po partijskom ključu, građani se i dalje najčešće žale na samovolju starješina prilikom izbora kandidata i razne neregularnosti prilikom provjere sposobnosti za određeni državni posao.

Školu pretvorili u seosku  kapelu 

Sve više zatvorenih područnih odjeljenja osnovnih škola na području Andrijevice, svjedoči o nezaustavljivom talasu migracija i takozvanoj bijeloj kugi koja ostavlja pusta sela u Potkomovlju.

Biblioteka koja "juri" za čitaocima

Za mobilnu biblioteku u Bijelom Polju -  Infobus, posla ima na pretek. Umjesto da čitaoci dolaze u grad, biblioteka na točkovima “ide na noge” i do  mještana  najudaljenijih bjelopoljskih sela.

Odbornike "platili" po 7.000 eura

Ubjedljivo najveći budžet za finasiranje kampanje na nedavnim lokalnim izborima u Tivtu imo je HGI,  pokazuju podaci objavljeni na sajtu Agencije za sprečavanje  korupcije.

Danas čitajte i kolumnu Brana Mandića, a u dodatku Magazin razgovor sa beogradskim reperom Struka, posljednjim Mohikancem pravog repa.