TRI GODINE NEMA STRUJU

Ljucović svjesno lomio stakla: Možda sad neko čuje za moj problem

“Živim sa majkom od 70 godina, a već smo tri godine bez struje”, kazao je Ljucović...
73 pregleda 49 komentar(a)
Meridian, Foto: Čitalac Vijesti
Meridian, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 22.09.2015. 18:40h

Podgoričanin Dejan Ljucović saopštio je juče da je svjesno polomio stakla na izlozima nekoliko objekata na Zabjelu kako bi privukao pažnju nadležnih da se konačno pozabave njegovim problemom.

On je rekao da u tom podgoričkom naselju živi u stanu sa majkom od 70 godina, ali da već tri godine nemaju struju, iako su tu kompaniju zbog isključenja pobijedili na sudu.

“Demantujem navode iz objavljenog članka, jer sve što sam uradio bilo je svjesno, svega se sjećam i kod tužioca se nisam branio ćutanjem... Netačno je da nije postojao razlog za to što sam uradio.

Sve sam uradio da bih privukao pažnju na moj problem, ali je policija to vješto prikrila, jer je riječ o Elektroprivredi Crne Gore (EPCG). Oni čak ni sud ni sudsku presudu ne poštuju”, kazao je Ljucović.

Prema njegovim riječima, i policija je izbjegla medijima da saopšti njegovo obrazloženje incidenta, odnosno da su namjerno prikrili ime kompanije EPCG.

“EPCG sam dobio na sudu, koji je naložio prinudno priključenje, ali oni to nijesu ispoštovali. Sa druge strane, ja ću biti kažnjen za ovo što sam uradio”.

“Moram napomenuti da živim sa majkom od 70 godina, a već smo tri godine bez struje... Borili smo se za naša prava preko svih državnih institucija - majka se obraćala lično premijeru, predsjedniku države, ministru pravde, ombudsmanu, gradonačelniku... Niko nam do danas nije odgovorio, jer je u pitanju neko ludilo o kome se i sa kim se ne može pričati. To ludilo zove se EPCG”.

On je rekao da se pokazala tačnom izreka da je “EPCG jača od države i da za nju ne važi zakon”.

“Nije mi žao i ne kajem se što sam ovo uradio, to je bio moj performans protiv svega što se dešava u ovoj jalovoj zemlji. Kada nestanu spori hormoni DPS-a, a dođu novi i brži, tada će i ova zemlja plodna biti”, navodi se u reagovanju Ljucovića.

Preporučujemo za Vas