Kultura i mladost poseban kapital Nikšića

„Lokalna politika, uz podršku države, treba biti usmjerena ka korišćenju infrastrukturnih potencijala Nikšića kako bi se novim investicionim ciklusom stvarali uslovi za bolji standard građana,“ kazao je Krivokapić
82 pregleda 3 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Skupština Crne Gore
Ranko Krivokapić, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 17.09.2015. 09:26h

Kultura i mladost poseban su kapital Nikšića, kojem treba i dalje stvarati perspektivne uslove života i rada, poručio je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić i čestitao građanima tog grada Dan Opštine.

On je, povodom 18. septembra – Dana Opštine Nikšić, uputio telegram čestitku građanima, predsjedniku Opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine Opštine Sonji Nikčević i odbornicima.

Krivokapić je naveo da je Nikšić dugo bio jedan od privrednih, kulturnih i naučnih centara Crne Gore i primjer održivog razvoja i potencijala. „Lokalna politika, uz podršku države, treba biti usmjerena ka korišćenju infrastrukturnih potencijala Nikšića kako bi se novim investicionim ciklusom stvarali uslovi za bolji standard građana“.

„Kultura i mladost su posebni kapital Nikšića kojem treba i dalje stvarati perspektivne uslove života i rada. Vjerujem da će Nikšić ponovo biti oslonac razvoja čitave države. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine“, kaže se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: