Polufinale Jadranskih igara večeras na Škveru

"Smatramo da su Jadranske igre manifestacija od izuzetnog značaja za obogaćenje zabavnog dijela turističke ponude grada, promocija sporta i sportskih druženja i zdravog načina života, što su vrijednosti kojima želimo da bude prepoznat Herceg Novi kao turistička destinacija"
175 pregleda 0 komentar(a)
Bazen Škver, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Bazen Škver, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 07.08.2015. 13:56h

Polufinale jedne turističko-sportsko-rekreativne manifestacije Jadranske Igre biće održano večeras na bazenu Jadran na Škveru, a početak je u 20.30 sati.

Takmičarski dio programa čini 5 disciplina u kojima nastupa najmanje šest ekipa sa po 8 do 10 takmičara.

Timovi predstavljaju svoja mjesta i gradove, a u ekipi moraju biti minimalno tri žene. Discipline u kojima se ekipe takmiče inspirisane su tradicionalnom tematikom. Najbolje ekipe ostvaruju pravo učešća u finalu, a pobjednik Jadranskih igara odmjeriće snage sa predstavnicima Slovenije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegnovine, Makedonije i zemlje gosta u međunarodnoj završnici Jadranskih igara.

Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija grada.

"Smatramo da su Jadranske igre manifestacija od izuzetnog značaja za obogaćenje zabavnog dijela turističke ponude grada, promocija sporta i sportskih druženja i zdravog načina života, što su vrijednosti kojima želimo da bude prepoznat Herceg Novi kao turistička destinacija", kazala je direktorica TO HN, Bojana Blagojević.

Bonus video: