Prvo polufinale "Jadranskih igara" u Tivtu: Galioti i JK Delfin idu u finale

alioti su na kraju takmičenja imali 61 poen, a drugoplasirani JK Delfin osvojio je 44 boda. Nadomak plasmana u finale bila je i ekipa Bastani koji su osvojili 41 bod i treće mjesto u polufinalu u Tivtu
103 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2015. 11:24h

Na prepunoj gradskoj rivi Pine u Tivtu pred velikim brojem zainteresovanih posmatrača, sinoć je u organizaciji Opštine Tivat i agencije "Adria events" održano prvo polufinale ovogodišnjih "Jadranskih igara Crna Gora".

U zanimljivim i na momente veoma duhovitim nadmetanjima, većinom u vodi, takmičilo se ukupno šest ekipa, pet iz Tivta i jedna iz Kotora. Ekipe JK Delfin (Tivat), Bastani (Tivat), Feštađuni (Kotor), Škrapadure (Tivat), Galioti (Tivat) i Đetići (Tivat) snage su odmjerili u igrama leteći vaterpolo, spašavanje turistkinje, mošarka, pršut, ribarske kašete i potezanje konopa.

Pobijedila je ekipa Galioti koja je inače prošlogodišnji šampion Crne Gore u "Jadranskim igrama", a njoj će se na ovogodišpnjem finalu u Podgorici pridružiti i ekipa Jedriličarskog kluba Delfin.

Galioti su na kraju takmičenja imali 61 poen, a drugoplasirani JK Delfin osvojio je 44 boda. Nadomak plasmana u finale bila je i ekipa Bastani koji su osvojili 41 bod i treće mjesto u polufinalu u Tivtu.

"Tivatska je riva na veliko zadovoljstvo publike i takmičara ugostila prvo ovogodišnje polufinale Jadranskih igara Crna Gora. Predivna lokacija održavanja, te dinamično takmičenje crnogorskih ekipa učinili su još jednu veče nezaboravnom i vrijednom pamćenja. Opština Tivat, iako joj je bio prvi put da se ovakve igre održavaju ,odlično se snašla u ulozi domaćina", ocijenila je Dubravka Nikčević, sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat.

Sponzori ovog svojevrsnog sportsko-zabavnog spektakla bili su "Brand New Tivat" i lokalna Turistička organizacija.

Finale "Jadranskih igara Crna Gora 2015" u nedjelju u Podgorici odlučiće o predstavniku Crne Gore za ovogodišnji međunarodni dio takmičenja "Jadranske igre 2015".

Galerija

Bonus video: