Krenuo projekat Neka bude čisto

Zaposleni će imati sva prava iz radnog odnosa i primaće zaradu u visini od 250 eura tokom četiri mjeseca. Postoji moguićnost da javni rad bude produžen i u septembr
270 pregleda 3 komentar(a)
Kampanja "Neka bude čisto", Foto: Flickr
Kampanja "Neka bude čisto", Foto: Flickr
Ažurirano: 05.05.2015. 15:39h

Projekat Neka bude čisto,koji organizuje Zavod za zapošljavanje Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom turizma i JP Morsko dobro, počeo je danas i trajaće do kraja avgusta.

Na javnim radovima biće angažovano sto nezaposlenih lica u svim opštinama Crne Gore, koji će raditi na uređenju putnog pojasa oko magistralnih puteva u dužini od 1.300 kilometara.

U Boki Kotorskoj biće angažovano 19 lica sa evidencije Biroa rada: po šest u Tivtu i Herceg Novo i sedam u Kotoru, kazao je načelnik Biroa rada Herceg Novi Stevo Lazarević.

Zaposleni će imati sva prava iz radnog odnosa i primaće zaradu u visini od 250 eura tokom četiri mjeseca. Postoji moguićnost da javni rad bude produžen i u septembru.

Opština Herceg Novi će u saradnji sa Biroom rada finasirati lokalni javni rad u kome će dva mjeseca biti angažovana četiri nezaposlena lica na čišćenju vodotokova na području opštine.

ZZZCG organizuje javne radove u kojima su angažovana nezaposlena lica od 2006. godine.

Bonus video: