"NIJE GRAD IZ KOJEG SE ODLAZI I PROLAZI"

Marković čestitao Nikšićanima: Dan oslobođenja dočekujete u mnogo boljim okolnostima nego ranije

"Zahvaljujući predanom radu i strateškom pristupu lokalne uprave Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi. Sve čestitke za ono što radite"
0 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.09.2018. 11:12h

Premijer Duško Marković čestitao je građanima i rukovodstvu Nikšića Dan opštine – Dan oslobođenja grada,18. septembar ocijenivši da su uspješni projekti na državnom i lokalnom nivou garancija daljeg napretka nikšićke opštine i boljeg života građana, saopšteno je iz PR službe Vlade.

"Ove godine Dan oslobođenja dočekujete u mnogo boljim okolnostima nego ranijih godina. Zahvaljujući predanom radu i strateškom pristupu lokalne uprave Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi. Sve čestitke za ono što radite. To ne samo da jača Nikšić nego i pospješuje državnu ekonomsku politiku“, rekao je premijer Marković predsjedniku Opštine NikšićVeselinu Grboviću.

Kako se navodi u saopštenju na sastanku je zaključeno da brojni realizovani projekti ili projekti čija je realizacija u toku ili u planu, poput obnove lokalne infrastrukture, gradnje energane, doma za stare, zapadne tribine Gradskog stadiona, obnove Dvorca kralja Nikole, uz vidljivu pojačanu aktivnost u izgradnji i državne razvojne projekte iz oblasti saobraćaja, poljoprivrede i energetike, predstavljaju garanciju za dalje unapređenje perspektive nikšićke opštine i podizanje standarda i kvaliteta života građana.