Očekuju više ruskih turista u Ulcinju

“Iako je tokom prošele sezone ostvareno oko šest hiljada noćenja u hotelima Ulcinjske rivijere, što je skoro duplo manje od uobičajenog broja noćenja, ove godine očekujemo više ruskih turista”, kazali su iz tog preduzeća
3 komentar(a)
Ulcinj (Novina)
Ulcinj (Novina)
Ažurirano: 18.03.2015. 16:51h

Turistička organizacija Ulcinja i HTP Ulcinjska rivijera predstavili su ponudu na sajmu turizma u Moskvi “MITT” koji se održava od danas do 22. marta.

Iz HTP Ulcinjska rivijera je saopšteno da su se predstavnici tog preduzeća sastali sa čelnicima turističkih agencija koje u Crnu Goru dovode goste iz Rusije, a sa kojima, kako su naveli, imaju uspješnu saradnju.

Tokom sastanka, kako je saopšteno, potpisani su ugovori za nastupajuću ljetnju sezonu.

“Uspostavljeni su i novi kontakti sa agencijama specijalizovanih za dolazak gostiju iz Rusije i Belorusije”, navodi se u saopštenju.

Iz HTP Ulcinjska rivijera su kazali da tokom ove sezone očekuju više gostiju iz Rusije.

“Iako je tokom prošele sezone ostvareno oko šest hiljada noćenja u hotelima Ulcinjske rivijere, što je skoro duplo manje od uobičajenog broja noćenja, ove godine očekujemo više ruskih turista”, kazali su iz tog preduzeća.

Postoji, kako se navodi, veliko interesovanje za boravak sportista u hotelima Olympic i Bellevue na Velikoj plaži.

“Postoji i interesovanje individualnih gostiju za boravak u svim hotelima Ulcinjske rivijere”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: