Mićunović udaje kćerku, Splendid čeka 700 svatova

Pjevaće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Aca Lukas... Pjevači nijesu tražili honorar
129 pregleda 144 komentar(a)
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.03.2015. 07:40h

Glamurozna svadba Andree Mićunović, kćerke nikšićkog biznismena Branislava-Brana Mićunovića, i njenog izabranika, zakazana je za 28. mart u bečićkom hotelu „Splendid“.

Više od 700 svatova tog dana biće u velikoj kongresnoj sali “Splendida“, a na spisku zvanica nalaze se zvučna imena domaće političke, društvene i kulturen scene, brojne javne ličnosti, te prijatelji porodica mladenaca.

Prema nezvaničnim informacijama, goste će zabavaljati najpoznatije zvijezde folk i pop scene sa ex jugoslovenskih prostora. Kako “Vijesti” saznaju, glavna muzička zvijezda biće srpska folk pjevačica Svetlana-Ceca Ražnatović, koja na svadbu dolazi kao dugogodišnja prijateljica porodice Mićunović.

Ona nije tražila honorar, već se sama ponudila da pjeva. Osim Ražnatovićeve, koja će na svadbu doći sa svojom djecom Veljkom i Anastasijom, koji su u prijateljskim vezama sa Branovim sinom Đorđem, još jedan od prijatelja porodice Mićunović, folk pjevač Aca Lukas ponudio se da zabavlja goste.

U Splendidu će 28. marta biti i njegov stariji kolega Miroslav Ilić, a za štimung će se pobrinuti i pop-folk „Tropico bend“. Tu će biti i nekadašnja Grandova zvijezda Slavica Ćukteraš, koja će zbog svadbe doputovati iz Italije, gdje trenutno živi.

Spisak muzičkih imena, koji će se toga dana pojaviti u elitnom bečićkom hotelu nije konačan, već se očekuje dolazak još najmanje pet zvijezda, koje su, navodno, takođe raspolažene da pjevaju bez honorara, zbog dugogodišnjih dobrih odnosa sa porodicom Mićunović.

Pripreme za svadbeno veselje u “Splendidu” već su započele, pošto je riječ o jednoj od najvećih svadbi koja je ikada u ovom hotelu organizovana.

Osim u hotelskoj sali, koja će specijalno za ovu priliku biti dekorisana, svatove očekuje i program na otvorenim bazenima, gdje će mladenci i izgovoriti „sudbonosno da“.

Većina svatova biće smještena u hotelskim sobama, koje su već rezervisane. Mnogi će doći iz inostranstva.

Bonus video: