Zaposleni u Telenoru učestvovali u Trci zadovoljstva

„Kompanija Telenor i Telenor Fondacija će za svaki kilometar staze koji su zaposleni sa članovima svojih porodica pretrčali ili prepješačili donirati po pet eura, a sakupljeni novac će naknadno biti raspoređen kroz društveno odgovornu aktivnost u kojoj će takođe aktivno učestvovati zaposleni“, kaže se u saopštenju
71 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2014. 15:45h

Zaposleni u Telenoru i članovi njihovih porodica, njih 54-oro, učestvovali su danas u Trci zadovoljstva koja je održana u okviru Podgoričkog maratona, a kompanija i Fondacija Telenor će za svaki kiliometar koji su pretrčali donirati po pet eura.

Kako je saopšteno iz Telenora, zaposleni i članovi njihovih porodica su stazu dugu pet kilometara pretrčali u cilju promocije sporta i zdravog načina života, ali su trci dali i društveno odgovornu dimenziju.

„Kompanija Telenor i Telenor Fondacija će za svaki kilometar staze koji su zaposleni sa članovima svojih porodica pretrčali ili prepješačili donirati po pet eura, a sakupljeni novac će naknadno biti raspoređen kroz društveno odgovornu aktivnost u kojoj će takođe aktivno učestvovati zaposleni“, kaže se u saopštenju.

Kompanija Telenor je, kako se navodi, na taj način još jednom potvrdila korporativnu angažovanost u promociji dobrih inicijativa, kao što je Trka zadovoljstva, kao i društvenu odgovornost ka zajednici.

„Danas smo zajedno promovisali zdrave stilove života, kako bi pokazali da se uvijek može naći vremena za rekreaciju i sportske aktivnosti, ali i doprinijeti očuvanju životne sredine“, rekao je izvršni direktor Telenora Crna Gora, Majkl Malvebo.

U Telenoru su, kako je kazao, posebno ponosni na kolege koji se ne bave redovno fizičkom aktivnošću, ali su odlučili da učestvuju na Trci da bi se prikupilo što više novca.

„I, naravno, na našeg Dragana Drobnjaka koji je završio trku među prvih deset“, dodao je Malvebo.

Galerija

Bonus video: