MANS u nedjelju nudi pravnu pomoć građanima

6 komentar(a)
trg republike, Foto: Arhiva Vijesti
trg republike, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.09.2014. 16:27h

Nevladina organizacija Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) obilježitće u nedjelju u 11 časova Međunarodni dan slobodnog pristupa informacijama na Trgu Republike u Podgorici.

"Na Trgu će tim povodom biti organizovana press konferencija, nakon čega ćemo zainteresovanim građanima ponuditi pravnu pomoć da institucijama podnesu zahtjeve za slobodan pristup informacijama i dobiju podatke koji su im potrebni. Pored centralnog događaja na Trgu Republike, MANS-ove mobilne ekipe će pravnu pomoć građanima za podnošenje zahtjeva za slobodan pristup informacijama pružati i na sledećim lokacijama, takođe od 11 časova: Poslovni centar Gintaš, Bivša mala pijaca, City kvart i Studentski dom, Hercegovačka i Njegoševa ulica, Ulica Ivana Vujoševića (kod Merkatora) i Sahat Kula", saopšteno je iz MANS-a.

Iz MANS-a dodaju da će takođe, u saradnji sa partnerskim NVO pravnu pomoć pružati i u Ulcinju u saradnji sa NVO MogUL u 10 časova na Pristanu, kao i u saradnji sa NVO Stečajci u Crnoj Gori u 11 časova u Rožajama i u 13 časova u Beranama na glavnim gradskim ulicama.

Bonus video: