Luka Kotor: Promjena cijena ne utiče na dolazaka kruzera i putnika

Saopšteno je da se pomenuta usluga odnosi na ulazak, parking i ukrcaj putnika u autobuse, kao i njihov povratak na istu lokaciju
110 pregleda 3 komentar(a)
luka kotor, kruzer, Foto: Siniša Luković
luka kotor, kruzer, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 16.01.2014. 16:08h

Luka Kotor je saopštila da se odlučila na uvećanje cijene boravka autobusa u području graničnog prelaza u uslovima kada ta kompanija realizuje značajne investicione projekte, "koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta usluga i unapređenje turističke ponude".

Kako su "Vijesti" objavile Crnogorsko turističko udruženje (CTU) pozvalo je Ministarstvo turizma da urazumi Luku Kotor i vrati cijene svojih usluga, jer su doveli u pitanje poslovanje brojnih turističkih agencija, koje rade sa kompanijama koje dovode kruzere u naš drevni grad.

Iz Luke Kotor je saopšteno da se pomenuta usluga odnosi na ulazak, parking i ukrcaj putnika u autobuse, kao i njihov povratak na istu lokaciju radi nastavka putovanja.

"Poboljšanje kvaliteta usluga se ogleda kroz novu ponudu putničkog terminala u izgradnji i organizaciju rada, kao i usklađivanje tarife sa lukama u regionu, koja nije mijenjana od početka dolazaka kruzera u Crnu Goru. Važno je istaknuti da Luka Kotor promjenom cijene navedene usluge ne utiče na broj dolazaka kruzera i putnika, čime se ne ugrožava tržište turističke privrede Crne Gore", navodi se u saopštenju Luke Kotor.

Bonus video: