Krenuli vozom, put nastavili autobusima

Na dionici pruge između Bijelog Polja i Kruševa oko 17.30 časova došlo je do prekida napajanja na kontaktnoj mreži, što je prouzrokovalo kašnjenje vozova
53 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 26.06.2013. 19:12h

Za putnike koji se nalaze u vozovima na relaciji Bar-Bijelo Polje-Beograd, na dionici između Bijelog Polja i Mojkovca organizovan je alternativni prevoz autobusima u oba smjera, saopšteno je iz Željezničkog prevoza.

Na dionici pruge između Bijelog Polja i Kruševa oko 17.30 časova došlo je do prekida napajanja na kontaktnoj mreži, što je prouzrokovalo kašnjenje vozova, saopšteno je ranije iz Željezničke infrastructure.

“Željeznički prevoz Crne Gore obavještava putnike na relaciji Bar-Bijelo Polje-Beograd da je danas na dionici između Bijelog Polja i Mojkovca organizovan alternativni prevoz autobusima u oba smjera", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će taj privremeni režim prevoza putnika trajati do ponovnog uspostavljanja željezničkog saobraćaja na tom dijelu pruge.

Iz Željezničke infrastrukture pojašnjeno je da je pad napona prouzrokovao kašnjenje tri voza-međunarodnog brzog iz Bijelog Polja za Bar, koji se trenutno nalazi između Kruševa i Bijelog Polja kao i lokalnog koji saobraća iz Podgorice za Bijelo Polje, koji se nalazi u stanici Mojkovac.

Kasniće i međunarodni brzi voz iz Bara za Suboticu, koji se takođe nalazi u mojkovačkoj stanici.

Oni su poručili da preduzimaju sve neophodne aktivnosti da se u što hitnijem roku uspostavi redovan željeznicki saobraćaj.

Bonus video: