Abazović čestitao Vaskrs

"Neka i Vakrs da doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva“, naveo je lider pokreta URA
2 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: URA
Dritan Abazović, Foto: URA
Ažurirano: 06.04.2018. 13:59h

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je svim pravoslavnim vjernicima Vaskrs u želji da ga proslave u zdravlju, miru, blagostanju i u porodičnom okruženju.

"Neka nam žrtva na koju nas podsjeća ovaj veliki hrišćanski praznik ukaže i na vječne i neprolazne ljudske vrline. Neka i Vakrs da doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva“, naveo je lider pokreta URA.

U čestitki se dodaje i "da ovaj veliki hrišćanski praznik jasno pokazuje da dobro mora pobijediti zlo i da ta činjenica uvijek nanovo vraća vjeru u bolju budućnost".

"Bolju budućnost koju decenijama očekuju mnoge generacije crnogorskih građana i koju jedino sami mogu izvojevati. A ona je između ostalog i u našoj multikulturalnosti i multinkonfesionalnosti koja vjekovima krasi crnogorsko društva i na šta trebamo biti ponosni", zaključio je Abazović.

Bonus video: