Nagradna igra: Miljan Vulanović iz Ozrinića dobio pežo 107!

Osim promocije portala, jedan od motiva organizacije nagradne igre je i animiranje posjetilaca da registruju svoje profile na portalu.
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2011. 07:12h

Miljan Vulanović iz Ozrinića kod Nikšića dobitnik je nagradne igre portala “Vijesti online”. On je u igri “Registruj se i vozi” dobio “pežo 107”.

“Još sam u nevjerici. Od osnivanja 'Vijesti' kupujem novinu”, rekao je oduševljeni Miljan Vulanović.

Nagradna igra “Registruj se i vozi” je organizovana u saradnji sa kompanijom Verano Motors iz Podgorice.

“Portal 'Vijesti online' je zvanično počeo sa radom 27. januara, i u pitanju je projekat koji se priprema od prošle godine.

U cilju promocije portala, a u saradnji sa Verano Motorsom, priredili smo nagradnu igru i odlučili da jednom dobitniku poklonimo “pežo 107”. Nagradna igra je trajala mjesec dana i za to vrijeme dobili smo 5.650 validnih prijava”, kazala je direktorica marketinga Biljana Marković Al Mahmud.

Osim promocije portala, jedan od motiva organizacije nagradne igre je i animiranje posjetilaca da registruju svoje profile na portalu. Registracija omogućava pristup dijelu portala u kojem je objavljen sadržaj štampanog izdanja “Vijesti”.

“Oni koji su propustili da pročitaju novinu, isti sadržaj mogu pročitati na našem elektronskom izdanju, ali je za to neophodno da imaju kreiran profil na portalu. Iako ih mi u ovoj fazi rada portala na to ne uslovljavamo, smatram da je registracija dobra i kada korisnici žele da komentarišu određene sadržaje.

Komentarišući kao registrovani korisnici, učesnici u raspravama se na taj način mogu međusobno prepoznati i razmijeniti mišljenja, što diskusiju čini kvalitetnijom”, kazala je zamjenica urednika portala Damira Kalač.

Ekipa "Vijesti online" zahvaljuje se svim čitaocima na učešću u nagradnoj igri.

Bonus video: