Izgubljena i ponovo otkrivena ljubav: Ne odustajte od svojih snova

Kada Grejsi odluči da životnu ušteđevinu potroši na putovanje u Toskanu, njena kćer i unuka ne slute da ona skriva tajnu...
1214 pregleda 0 komentar(a)
Grejsino iskušenje
Grejsino iskušenje

Grejsi Barton je baka, živi tiho u Devonu. Rijetko je napuštala selo tokom proteklih četrdeset godina. Njena ćerka, Karina, izuzetno je snažna poslovna žena koja živi u Londonu. Ima vrlo malo vremena za svoju 17-godišnju kćerku, Anastaziju, koja vrijeme uglavnom provodi u internatu, a još manje za svoju staru majku. Na mnogo načina, njih tri se jedva poznaju.

Kada Grejsi Barton naiđe na oglas za sedmodnevni kurs kuvanja u srcu toskanskog kraja, ona ne može da odoli i svoju životnu ušteđevinu ulaže u to putovanje. Ćerka Karina i unuka Anastazija razmišljaju šta je izazvalo ovaj, naizgled slučajan, poduhvat. Ali one ne znaju za Grejsinu prošlost; šta ju je moglo pozvati u Italiju. Ne slute da Grejsi skriva tajnu...

"Nikada nemojte odustati od svojih snova, bez obzira koliko vremena je potrebno da se ostvare...", neka je vrsta gesla ovog romana.

Autor bestselera, Santa Montefjore nezaboravnu priču o ljubavi koja je izgubljena i ponovo otkrivena, gradi u predivnom pejzažu Italije. U prodaji od utorka 30. jula, samo uz "Vijesti".

Bonus video: