Radnici Vodovoda već tri dana vrše dezinfekciju javnih površina u Nikšiću

“Nakon pranja i dezinfekcije ulica mjere će biti primjenjene i u kvartovma. Naše obaveze nastavljamo u kontinuitetu. Uveli smo dežurstva i službe su pripravne 24 sata”, kazao je Vojinović
2588 pregleda 2 komentar(a)
Vodovod, Foto: Svetlana Mandić
Vodovod, Foto: Svetlana Mandić

Nikšićko preduzeće Vodovod kanalizacija već tri dana vrši dezinfekciju javnih površina i, kako je kazao direktor Velizar Vojinović, pomenute aktivnosti će sprovoditi svakodnevno sve dok traje opasnost od prenošenja i zaraze virusom Covid 19.

Dezinfekcionim sredstvom su oprali najfrekventnije ulice u gradu, krug oko bolnice i Doma zdravlja, trgove Slobode i Šaka Petrovića..

“Nakon pranja i dezinfekcije ulica mjere će biti primjenjene i u kvartovma. Naše obaveze nastavljamo u kontinuitetu. Uveli smo dežurstva i službe su pripravne 24 sata”, kazao je Vojinović.

Sredstava imaju dovoljno, a radnicima su obezbijedili potrebnu zaštitnu opremu. I u JP Komunalno sve aktivnosti se odvijaju po planu, a prema riječima direktora Miodraga Muratovića u planu je dezinfekcija pijace.

“Redovno radio svoj posao i trudimo se, kao i uvijek, da grad bude čist i da ga čisti i održimo. Našim radnicima smo obezbijedili zaštitne maske, rukavice”, kazao je Muratović.

Bonus video: