Predsjednik OO SDP Tivat: Uskrs nas podsjeća na to da nam nedostaje vjerovanje da će biti bolje

"Uskrs je praznik koji okuplja najbliže i vrijeme u kom je lako povjerovati u to da su čuda moguća. U Boki je oduvijek, kao malo gdje drugo, bilo lakše vjerovati u to da slogom i vjerom u dobro sve nedaće imaju kraći rok trajanja";kazao je Đurović
2036 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Đurović
Aleksandar Đurović
Ažurirano: 12.04.2020. 13:12h

Predsjednik Opštinskog odbora (OO) SDP-a Tivat Aleksandar Đurović čestitao je vjernicima koji vrijeme računaju po Gregorijanskom kalendaru i slave Uskrs.

"Uskrs je praznik koji okuplja najbliže i vrijeme u kom je lako povjerovati u to da su čuda moguća. U Boki je oduvijek, kao malo gdje drugo, bilo lakše vjerovati u to da slogom i vjerom u dobro sve nedaće imaju kraći rok trajanja";kazao je Đurović.

On je dodao da danas, kads svi provodimo svo vrijeme u našim domovima upravo ono što nam ponekad nedostaje je vjerovanje da će dani koji slijede biti bolji i donijeti lijepe vijesti.

"Danas nam je, više nego ikada, potrebna solidarnost da teret nevolje koja nas je zadesila podijelimo i učinimo koliko svako od nas može da trpeza ispred naših sugrađana ne bude prazna. Želim vam srećan Uskrs, da se sjećanjem na Hristovo uskrsnuće prisjetite da su čuda moguća i najizglednija upravo onda kad ih najmanje očekujemo ali i da svako od nas, svojim činjenjem može učiti čudo za nekog drugog"", zaključuje se u čestitci predsjednika OO SDP Tivat Aleksandar Đurović.

Bonus video: