Perović: Laž je da sam bio na večeri, Ivanovićevu ne poznajem

"Primjećeno je angažovanje nekoliko naših radnika, sto nije nista neobično, uzme li se u obzir da svaki zaposleni , van svog radnog vremena, ima pravo na honorarni angažman. Kao kompanija koja poštuje građanska prava i slobode, na taj izbor niti želimo, niti možemo da utičemo"

16506 pregleda 18 komentar(a)
Sporna večera, Foto: Screenshot
Sporna večera, Foto: Screenshot

Vlasnik obezbjeđenja Securitas Montenegro Darko Perović demonatovao je tvrdnje SNP-a da je bio na večeri sa Anđelom Ivanović (Crnogorska), koju je nova odbornička većina predvođena DPS-om izabrala za predsjednicu Skuštine Opštine Budva.

"Oštro osuđujem iznošenje grubih neistina sa ciljem nanošenja štete meni lično, kao i kompaniji na čijem sam čelu. Laž je da sam bio na pomenutoj večeri u restoranu na Svetom Stefanu, a dotičnu gospođu ne poznajem. Kompanija “Securitas Montenegro” nije potpisnik bilo kakvog ugovora sa Opštinom Budva", navodi se u demantu Darka Perovića.

On dalje navodi da su poslovni angažani sa Opštinom Budva bili povremeni.

"Primjećeno je angažovanje nekoliko naših radnika, sto nije nista neobično, uzme li se u obzir da svaki zaposleni , van svog radnog vremena, ima pravo na honorarni angažman. Kao kompanija koja poštuje građanska prava i slobode, na taj izbor niti želimo, niti možemo da utičemo. Svi naši radnici svoj posao na radnom mjestu obavljaju profesionalno, bez ikakvih politickih, vjerskih ili nacionalnih obojenosti", kazao je Perović.

Vlasnik obezbjeđenja Securitas Montenegro ističe da mu prije prije objavljivanja spornog teksta nije pružena prilika da potvrdi ili demantuje navode, pa je "prinuđen sam da to učini na ovaj način".

Bonus video: