Glavna medicinska sestra KCCG poziva na skup 6. septembra

“Tada su izgleda važila druga pravila za nas koja, danas, za njih ne postoje. Kada su lagali? Onda kada su proglasili litije klasterom koga nikada nije bilo, ili danas kada NKT ćuti. Ta tišina NKT-a govori u prilog onome što smo sve vrijeme pričali mi, koje su proglašavali izdajnicima, neostvarenim doktorima i politikantima”, kazao je Dobričanin “Vijestima”

63578 pregleda 1040 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Glavna medicinska sestra Kliničkog centra (KC) Dragica Dobrović, inače članica menadžmenta te ustanove, podijelila je na Facebooku objavu kojom se pozivaju građani na skup 6. septembra, a iznad fotografije napisala je “Srcem”. Iz KC juče nijesu odgovorili “Vijestima” kako komentarišu objavu glavne sestre i šta će preduzeti.

Kandidat za poslanika s liste Koalicija za budućnost, ljekar Vladimir Dobričanin, ocijenio je da je patetično i pomalo komično pozivati nakon izbora i pobjede opozicije na bilo kakva okupljanja u režiji tridesetogodišnjeg režima, a da je u “najmanju ruku tragično kada to rade isti oni koji su nas proganjali u zdravstvu kada smo mi išli na molebane i litije”.

Poziv na protest u nedjelju
Poziv na protest u nedjeljufoto: Printscreen

“Tada su izgleda važila druga pravila za nas koja, danas, za njih ne postoje. Kada su lagali? Onda kada su proglasili litije klasterom koga nikada nije bilo, ili danas kada NKT ćuti. Ta tišina NKT-a govori u prilog onome što smo sve vrijeme pričali mi, koje su proglašavali izdajnicima, neostvarenim doktorima i politikantima”, kazao je Dobričanin “Vijestima”.

On smatra i da se ovim pozivom dokazuje da su oni ti koji su “unizili profesiju i pogazili Hipokrata”. On je saopštio i da su do njega došle i pritužbe o novim pritiscima na medicinske sestre i tehničare da izađu na “miting podrške Crnoj Gori”.

Bonus video: