ODRŽAN SASTANAK

TO Bar i ŽPCG inicirali saradnju sa ciljem promocije i objedinjavanja turističke ponude

Predlog za saradnju će biti upućen i preduzeću „Srbija Voz“ sa kojim je ŽPCG prethodnih godina realizovao slične promotivne aktivnosti

2412 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Turistička organizacija Bara (TO Bar) i Željeznički prevoz Crne Gore (ŽPCG) inicirali su saradnju sa ciljem promocije i objedinjavanja turističke ponude opštine Bar i usluga željezničkog prevoza.

"Ideja je da se kroz ovaj zajednički projekat u predsezoni i postsezoni ponude atraktivni paketi usluga i povoljnosti za putnike u lokalnom i medjunarodnom željezničkom prevozu, u vidu raznovrsnih popusta na cijene privatnog i hotelskog smještaja u Baru i druge turističke usluge. Na zajedničkom sastanku, održanom 9. septembra 2020. u prostorijama ŽPCG, razmijenjene su ideje i mišljenja o mogućnostima za buduću dugoročnu saradnju i prepoznat značaj ovakve inicijative za povećanje broja turista koji borave u Baru i putnika koji koriste usluge Željezničkog prevoza Crne Gore", navodi se u zajedničom saopštenju ŽPCG i TO Bar.

Predlog za saradnju će biti upućen i preduzeću „Srbija Voz“ sa kojim je ŽPCG prethodnih godina realizovao slične promotivne aktivnosti.

"O daljim aktivnostima na realizaciji ove inicijative javnost će biti blagovremeno obaviještena", zaključeno je.

Preporučujemo za Vas