ČESTITAO DAN OPŠTINE

Joković: Nadamo se da ćemo uz angažovanje svih vratiti Nikšiću staru slavu kako bi mladi ostajali u njemu

"Nadam se i da će problemi sa kojima se građani Nikšića ovih dana suočavaju a tiču se ekspanzije korona virusa, brzo biti zaustavljeni i da ćemo se svi uskoro vratiti svakodnevnim obavezama jer treba nastaviti da se živi kad ova pošast prođe. Još jednom, čestitam vam Dan opštine", stoji u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića

3093 pregleda 4 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u svoje i u ime SNP, građanima Nikšića 18. septembar Dan opštine.

" Na današnji dan se prisjećamo bogate istorije kojom se grad Nikšić može ponositi. I kad je u pitanju industrija i kultura, nauka i sport", naveo je on u čestitci.

On je kazao da je u novijoj istoriji došlo je do izvjesnog zastoja u razvoju grada ali, "nadamo se, da ćemo uz maksimalni angažman svih povratiti gradu Nikšiću njegovu slavu, kako bi mladi ljudi ostajali u njemu i vidjeli perspektivu za stvaranje svojih porodica u gradu pod Trebjesom".

"Nadam se i da će problemi sa kojima se građani Nikšića ovih dana suočavaju a tiču se ekspanzije korona virusa, brzo biti zaustavljeni i da ćemo se svi uskoro vratiti svakodnevnim obavezama jer treba nastaviti da se živi kad ova pošast prođe. Još jednom, čestitam vam Dan opštine", stoji u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.