Budva: Izdaje se parking kod Starog grada

Opštinski “Parking servis” zainteresovan za zakup...
142 pregleda 4 komentar(a)
Budva parking, Foto: Vuk Lajović
Budva parking, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 18.01.2018. 17:34h

Javno preduzeće Morsko dobro organizovaće sjutra javno nadmetanja za zakup atraktivnog parkinga na mjestu Stare autobuske stanice, nadomak Staroga grada.

Jedini parking u užem gradskom jezgru biće ponuđen po početnoj cijeni od 4.500 eura, a moći će da licitiraju svi koji budu ispunili uslove propisane tenederom.

“Privremena lokacija za parking za obavljanje djelatnosti parking usluga na površini od 1.500 kvadrata. Korisnik parkinga je dužan da 50 odsto parking mjesta rezerviše za stanovnike Starog grada. Početna cijena godišnjeg zakupa je 4.500, a bankarska garancija ne manja od 1.000 eura“, piše u trenederu u koji su “Vijesti“ imale uvid.

Pomenuti parking prvi put je na tenderu, a kako je „Vijestima“ rečeno, zahtjev Morskom dobru da ga da na licitaciju uputilo je opštinsko preduzeće “Parking servis“.

Izvršni direktor Jovan Gregović potvrdio je da je „Parking servis“ zainteresovan da zakupi parking.

“Želja nam je da ovaj parking uredimo, obezbijedimo mjesta za parking stanovnicima Staroga grada, a takođe ga stavimo i u komercijalne svrhe“, naveo je Gregović.

Preduzeće “Parking servis“ se od nekada gubitaša i preduzeća koje je bilo finanijski posrnulo, dolaskom Gregovića, potpuno rehabilitovalo i za nepunih pola godine ostvarilo odlične prihode i povećalo broj parking mjesta.

Bonus video: