Mišo Savović: Katnić pribjegava nekim zlonamjernim kreacijama, zašto do sada nije reagovao

"Pozivam Milivoja Katnića ovim putem da saopšti kakve informacije su prenošene Demokratskoj Crnoj Gori, a za sponzorstvo od 200 eura"

19932 pregleda 64 reakcija 53 komentar(a)
Savović, Foto: Printscreen YouTube
Savović, Foto: Printscreen YouTube

Mišo Savović, sin specijalnog tužioca Živka Savovića, reagovao je povodom danas objavljenih djelova razgovora poslanika Demokrata Dragana Krapovića i Borisa Bogdanovića, kojima SDT želi da ukaže na pokušaj političkog uticaja Demokratske Crne Gore na Savovića.

Reagovanje prenosimo integralno:

"Povodom današnje objave na portalu Vijesti Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji se krije iza saopštenja Specijalnog tužilaštva, a sa ciljem diskreditacije mog oca Živka Savovića koji je podnio osnovanu krivičnu prijavu protiv njega i drugih lica u predmetu "državni udar".

2017. godine, kao u tom trenu nezaposlena osoba, dobijam poziv za učešćem u Rusiji da predstavljam Crnu Goru na svjetskom događaju koji je okupio više hiljada ljudi iz cijelog svijeta.

Nemajući dovoljno novca da sam finansiram avionsku kartu, obraćam se različitim institucijama sa dopisima za sponzorstvo i od Opštine Budva dobijam 200 eura zbog kojeg je (juče!) vjerovali ili ne ispitivan Dragan Krapović, bivši gradonačelnik Budve.

Znajući pošten i skroman život mog oca i moje porodice, kao i to da nema za šta da se uhvati i diskredituje, Milivoje Katnić pribjegava nekim zlonamjernim kreacijama po kojima je inače prepoznat u javnosti. Dodatni cilj je diskreditacija političkog subjekta Demokratska Crna Gora , a zbog najavljenih izmjena u Tužilaštvu.

Pozivam Milivoja Katnića ovim putem da saopšti kakve informacije su prenošene Demokratskoj Crnoj Gori, a za sponzorstvo od 200 eura, kao i zašto do sad nije reagovao ako je sve to tačno.

Očito ga svrbe nepočinstva u slučaju "državni udar" za koji mu je pukla prijava od mog oca i zbog čega je spreman na sve i opako se sveti poštenom narodu. Ne znam samo ko će mu u ovom moždanom udaru biti Paja a ko Sinđa.

Davljenik se i za slamku hvata."

Bonus video: