ŽPCG: Uspostavlja se dnevni voz na relaciji Bar-Topčider-Bar

"Trenutno, na relaciji Bar-Topčider-Bar saobraća noćni voz sa polaskom iz Bara u 19 časova, odnosno iz Topčidera u 21:10"

4887 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Predstavnici Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) i predstavnici Srbija voza dogovorili su uspostavljanje saobraćaja međunarodnog dnevnog voza na relaciji Bar-Topčider-Bar počev od 15. juna 2021. godine sa polaskom iz Bara u devet časova, odnosno 14. juna ove godine sa polaskom iz stanice Topčider u Beogradu takođe u devet časova, saopšteno je danas iz ŽPCG.

U saopštenju se dodaje da su na radnim sastancima 17. i 18. maja ove godine, predstavnici željezničkih kompanija Crne Gore i Srbije osim teme koja se tiče usaglašavanja početka saobraćaja i sastava dnevnog voza na relaciji Bar-Topčider-Bar, razgovarali i o planiranim aktivnostima u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, kao i drugim tekućim pitanjima koja se tiču saradnje ove dvije željezničke kompanije.

"Trenutno, na relaciji Bar-Topčider-Bar saobraća noćni voz sa polaskom iz Bara u 19 časova, odnosno iz Topčidera u 21:10. U sastav ovog voza putnici imaju uslugu kola sa mjestima za sjedjenje, kušet kola, spavaća kola i kola za prevoz praćenih automobila", kazali su iz ŽPCG.

Bonus video: