Vrijeme je da SVIRAMO KRAJ!

Danas, uživo na Portalu Vijesti sa početkom u 9h možete pratiti nesvakidašnji trenutak spašavanja novca od uništavanja

21022 pregleda 1 komentar(a)
Foto: RAI
Foto: RAI
Ažurirano: 02.06.2021. 09:07h

Procjenjuje se da se u Crnoj Gori unište veliki iznosi novca, čime se društvu u cjelini nanosi nepopravljiva šteta. Naši građani, zajedno sa predstavnicima medija, mogu pomoći da se taj novac spasi od uništavanja- SVIRATE KRAJ!

Regionalna antikorupcijska inicijativa (RAI) međuvladina je regionalna organizacija koja se bavi isključivo antikorupcijskim pitanjima i svojom predanošću i profesionalizmom djeluje u oblasti prevencije i borbe protiv korupcije, osiguravajući zajedničku platformu za dijalog, razmjenu znanja i najboljih anti-koruptivnih praksi u Jugoistočnoj Evropi.

Sviraj kraj! dio je edukativno-informativne kampanje koju Regionalna antikorupcijska inicijativa realizuje uz finansijsku podršku Evropske unije u okviru projekta “Prekinimo šutnju: Unapređenje politika i kulture prijavljivanja korupcije od strane zviždača na Zapadnom Balkanu i u Moldaviji”. U okviru projekta, RAI Sekretarijat radi na jačanju zakonodavnog i institucionalnog okvira za zaštitu zviždača, u skladu s novom Direktivom EU-a o njihovoj zaštiti.

Danas, uživo na Portalu Vijesti sa početkom u 9h možete pratiti nesvakidašnji trenutak spašavanja novca od uništavanja.

Bonus video: