VUKOVIĆ OPET U AKCIJI

Konsultant Ministarstva slavi ratnog zločinca

"Jer u mjestu ispod Treskavice, ne rađaju majke kukavice, zajedničke čuvaćemo slike, đenerale Srpske Republike", napisao je Vuković uz fotografiju Mladićeve kape

23407 pregleda 838 reakcija 133 komentar(a)
Foto: Screenshot/Facebook
Foto: Screenshot/Facebook

Vladimir Vuković, konsultant Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta na svom Facebook profilu je slavio osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Međunarodni sud u Hagu potvrdio je juče pravosnažnu presudu bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, prvostepeno osuđenom na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovječnosti nad nesrbima tokom rata u BiH.

"Jer u mjestu ispod Treskavice, ne rađaju majke kukavice, zajedničke čuvaćemo slike, đenerale Srpske Republike", napisao je Vuković uz fotografiju Mladićeve kape.

Vuković je nedavno bio u centru pažnje nakon što je novinara Radio televizije Crne Gore (RTCG) Nebojšu Šofranca vrijeđao na Aerodromu Podgorica tokom dočeka juniorskog vicešampiona svijeta boksera Petra Liješevića.

On je Šofranca više puta nazvao "splačinom".

Vuković je konsultant Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta na čijem čelu je Vesna Bratić i on je, kako su kazali "Vijestima" nedavno iz tog resora, angažovan od 1. aprila, na određeno vrijeme, "u skladu sa potrebama Ministarstva za uređenjem pitanja iz domena stručnog obrazovanja koje se sprovodi u auto-školama u Crnoj Gori”.

Iz Ministarstva su tada kazali da nemaju mehanizam da ga sankcionišu, a premijer Zdravko Krivokapić je ranije kazao da se Vuković pokajao, te da želi da se izvini Šofrancu.

Vuković, međutim, to nije učinio.

Preporučujemo za Vas