Abazović: Nikšić bio žrtva tranzicije i neodgovornosti, biće evropski grad

"Abazović ističe da Nikšić danas ima ogromnu razvojnu perspektivu. U to ime, on navodi da Nikšić kao grad sa značajnim prirodnim ljepotama posjeduje prostor za napredak u turizmu i poljoprivred"

8757 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Abazović, Foto: Kabinet potpredsjednika Vlade
Abazović, Foto: Kabinet potpredsjednika Vlade

Nikšić je bio i biće evropski, građanski i ekološki grad. Učinimo sve da promijenimo sliku posrnulog industrijskog giganta, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović povodom 18. septembra, Dana Opštine Nikšić.

Abazović je istakao da je Nikšić u prethodnom periodu bio nepravedno žrtva tranzicije i neodgovornosti političkih elita koje su uništile lokomotivu crnogorske industrije i izazvali masovno iseljavanje iz nekadašnjeg industrijskog centra Crne Gore.

"Potpredsjednik Abazović ističe da Nikšić danas ima ogromnu razvojnu perspektivu. U to ime, on navodi da Nikšić kao grad sa značajnim prirodnim ljepotama posjeduje prostor za napredak u turizmu i poljoprivredi, a kao već regionalno prepoznati grad rock 'n roll-a, veliku šansu za dodatno unaprjeđenje i promociju festivalskog turizma", kazali su iz Kabineta potpredsjednika.

Bonus video: