TPC Ražnatović: Vuković se odlučio za nove ideje na štetu građana i razvoja centra Podgorice

"Međutim, kada je spoznao da sponzori njegove permanentne izborne kampanje neće imati priliku da steknu bogatstvo i u ovom potencijalnom projektu, onda se Gradonačelnik odlučio za nove ideje na štetu građana i razvoja centra grada"

7708 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Predsjednik odbora direktora TPC "Ražnatović", Aleksandar Ražnatović, reagovao je na najavu gradonačelnika Podgorice, Ivana Vukovića da će se graditi montažna garaža iza zgrade nekadašnje robne kuće "Beko", kapaciteta 180 parking mjesta, čime će se osloboditi prostor za Trg Balšića.

Vuković je tako najavio da će na tom prostorui nikuti nova pijaca, ili prostor "za druženje i organizaciju različitih manifestacija".

Povezani članci

30. Septembar 2021.

Gradiće se montažna garaža u centru Podgorice

Reagovanje Ražnatovića prenosimo u cjelosti:

Juče je Gradonačelnik Podgorice najavio projekat unaprijeđenja kvaliteta života građana u centru Podgorice koji će se realizovati kroz postavljanje montažne garaže iza nekadašnje robne kuće “Beko”. Gradonačelnik je ovaj projekat najavio bez obzira što za to ne postoje planski pretpostavke na nivou lokalnog parlamenta. Ovakva najava je suprotna obećanjima Gradonačelnika da će centru grada povratiti stari sjaj i značaj, a nakon što je centar ostao u potpunosti napušten izmještanjem poslovnog života u druge zone grada. Da podsjetimo, obećanja gradske vlasti su bila da će se stvoriti planski uslovi za izgradnju modernog šoping mola sa podzemnom garažom u centru Podgorice i tim povodom su održani sastanci sa renomiranim inostranim kompanijama zainteresovanim za ovu investiciju.

Međutim, kada je spoznao da sponzori njegove permanentne izborne kampanje neće imati priliku da steknu bogatstvo i u ovom potencijalnom projektu, onda se Gradonačelnik odlučio za nove ideje na štetu građana i razvoja centra grada. Prvo je imao u planu da gradi privatne poslovne prostore ispod gradskog trga, a sada planira da postavi montažnu skalameriju u centralnom dijelu koji treba da predstavlja lice moderne prijestonice.

Naša kompanija će aktivno pratiti proces izrade i usvajanja relevantne planske dokumentacije pa će preduzimati i adekvatne pravne korake u cilju zaštite interesa naše kompanije i zaposlenih koji su svojim radom vezani za naše poslovanje.

Bonus video: