Večeras otvaranje klizališta u Pljevljima

Biće dostupni i štandovi pljevaljskih proizvođača, koji su se, u duhu novogodišnjih praznika, potrudili da izrade novogodišnje ukrase, a predstaviće se i tradicionalne narodne rukotvorine po kojima su Pljevlja već decenijama prepoznata

10154 pregleda 126 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Opština Pljevlja
Foto: Opština Pljevlja

Ove zime Pljevljaci će imati priliku da se oprobaju na ledu, a klizalište koje je obezbijedio „Centar za sport i rekreaciju“ uz pokroviteljstvo Opštine Pljevlja, postavljeno je na Trgu 13.jul i biće u funkciji večeras od 20 časova.

Iz „Centra za sport i rekreaciju“ su kazali da će klizalište večeras biti besplatno za sve zainteresovane, a od sjutra će se iznajmljivanje klizaljki u trajanju od jedan sat naplaćivati jedan euro.

Uz ovu atrakciju, koja je prethodinih godina izazvala veliko interesovanje, posebno mlađih sugrađana, biće dostupni i štandovi pljevaljskih proizvođača, koji su se, u duhu novogodišnjih praznika, potrudili da izrade novogodišnje ukrase, a predstaviće se i tradicionalne narodne rukotvorine po kojima su Pljevlja već decenijama prepoznata.

Kako su istakli organizatori, klizalište će raditi svaki dan od 10 do 22 časa, a u susret novogodišnjim praznicima se očekuju i dodatne animacije kako bi klizanje bilo zanimljivije.

“Pozivamo naše sugrađane da se večeras od 20 časova okušaju u klizanju i uživaju uz skromni muzički program koji realizuje Centar za kulturu Pljevlja”, navodi se u saopštenju Opštine Pljevlja.

Iznajmljivanje klizališta lokalnu upravu u Pljevljima koštaće 24.500 eura.

Klizalište će raditi do 15. februara naredne godine.

Klizališta je površine 300 metara kvadratnih i u njemu u isto vrijeme može da kliza 90 osoba.

Bonus video: