U Pljevljima besplatna škola klizanja 29. i 30. januara

Iz opštine Pljevlja je saopšteno da će sa polaznicima raditi licencirani treneri u šest termina dnevno na iznajmljenom klizalištu postavljenom u centru grada., a svi zainteresovani mogu se prijaviti direktno na klizalištu svakim danom do 27. januara

2706 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Opština Pljevlja organizovaće besplatnu školu klizanja za sve zaintresovane građane 29. i 30. januara.

Iz opštine je saopšteno da će sa polaznicima raditi licencirani treneri u šest termina dnevno na iznajmljenom klizalištu postavljenom u centru grada., a svi zainteresovani mogu se prijaviti direktno na klizalištu svakim danom do 27. januara.

Besplatna škola klizanja, kako ističu u lokalnoj upravi, biće održana u skladu sa propisanim mjerama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Kako su istakli organizatori, klizalište će raditi svaki dan od 10 do 22 časa, a u susret novogodišnjim praznicima se očekuju i dodatne animacije kako bi klizanje bilo zanimljivije.

Klizalište u Pljevljima počelo je sa radom 25. Decembra prošle godine, a njegovo iznajmljivanje opštinu Pljevlja koštaće 24.500 eura. Klizalište će raditi do 15. februara. Klizališta je površine 300 metara kvadratnih i u njemu u isto vrijeme može da kliza 90 osoba.

Bonus video: