Dnevni centar u Tivtu dobio kombi za prevoz

Kombi je preko tendera kupila Opština Tivat kao osnivač te javne ustanove

4474 pregleda 0 komentar(a)
Ulaz u JU Dnevni centar Tivat, Foto: Siniša Luković
Ulaz u JU Dnevni centar Tivat, Foto: Siniša Luković

Javna ustanova Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju iz Tivta, uskoro će dobiti polovni kombi za prevoz svojih štićenika, vrijedan 16.940 eura sa PDV-om.

Kombi je preko tendera kupila Opština Tivat kao osnivač te JU, a kao najpovoljnija, izabrana je ponuda kompanije “Ben-kov” iz Podgorice koja će Dnevnom centru isporučiti kombi marke “fiat ducato 3.0 JTD” iz 2010. godine sa 12 putničkih sjedišta.

U toku je još jedan tender koji je Opština Tivat raspisala za nabavku još jednog, ali ovog puta potpuno novog kombija za potrebe Dnevnog centra, kapaciteta 8+1 sjedišta. Procijenjena vrijednost tog vozila je 36.000 eura sa PDV-om.

Dnevni centar koji se nalazi u naselju Seljanovo ima petnaestak korisnika usluga sa područja cijele opštine Tivat, a koji svakodnevno dolaze u tu JU i tamo provode veći dio dana u druženju, rehabilitaciji i radu sa stručnim osobljem. Ta JU, koja je sa radom započela prije dvije godine, do sada nije raspolagala adekvatnim vozilom za prevoz svojih štićenika.

Bonus video: