Trajekt večeras zbog "Dana mimoze" saobraća do ujutru, poziv zaposlenim u "Pomorskom saobraćaju" da se prijave za posao

Prevoz putničkih vozila i putnika besplatan do uspostavljanja saobraćaja u punom kapacitetu

28758 pregleda 29 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Trajekt na liniji Kamenari - Lepetane će večeras saobraćati i od 22 sata do šest ujutro u nedjelju zbog "Dana mimoze" u Herceg Novom, saopšteno je iz Morskog dobra.

Od nedjelje, 19. februara trajekt neće saobraćati u navedenom terminu.

Iz Morskog dobra ističu da je prevoz putničkih vozila i putnika besplatan do uspostavljanja saobraćaja u punom kapacitetu. Prevoz trajektom nije moguć za teretna vozila i autobuse, koji se preusmjeravaju na put Bokokotorskim zalivom.

Na pomenutoj liniji trenutno saobraća samo trajekt "Vasilije", koji je privredno društvo „Briv Construction“ iz Kotora ustupilo Morskom dobru na korišćenje.

Iz Morskog dobra su pozvali zaposlene u "Pomorskom saobraćaju", koji su angažovani za obavljanje djelatnosti pomorskog i priobalnog prevoza putnika, da prijave za radno angažovanje u tom javnom preduzeću. Prijave se, navode, mogu podnijeti od ponedjeljka, 20. februara, neposredno na arhivi javnog preduzeća ili na imejl adresu: jpmdcg@t-com.me.

"Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore se ovim putem zahvaljuje svim korisnicima trajektnog prevoza na liniji Kamenari-Lepetane na iskazanom strpljenu i obavještava ih da će u roku do 45 dana, koji je utvrđen zaključkom Vlade Crne Gore, uspostaviti održivo i funkcionalno odvijanje prevoza putnika i vozila na ovoj trajektnoj liniji", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: