Abazović: Siguran sam u dalji progres Ulcinja

"Raduje što smo udruženim snagama preduzeli aktivnosti kako bi sačuvali strateški važne opštinske i državne resurse"

3569 pregleda 11 komentar(a)
Abazović, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Premijer Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Ulcinj.

"Raduje što smo udruženim snagama preduzeli aktivnosti kako bi sačuvali strateški važne opštinske i državne resurse, kao što su Solana, Valdanos i Ada, ali i iznikli iz pepela nekadašnje simbole grada, hoteli Jadran, Galeb i Mediteran. Time smo, vjerujem, pokazali da su Crna Gora i Ulcinj na pravom putu", kazao je Abazović.

On je dodao da će izgradnja mosta preko rijeke Bojane u saradnji sa Vladom Republike Albanije biti kapitalni doprinos unapređenju turističke ponude, jer je Ulcinj, kako navodi Abazović, neizmjernih prirodnih ljepota i ima sve predispozicije da bude centar održivog, cjelogodišnjeg turizma, naročito sa daljom valorizacijom Velike plaže.

Premijer je naznačio da će Vlada na čijem je čelu ostati kredibilan partner i na planu realizacije značajnih infrastrukturnih projekata kojima će se, kako se navodi u saopštenju Vlade, unaprijediti vodosnabdijevanje, omogućiti prečišćavanje otpadnih voda, te proširiti kapaciteti sistema zdravstvene zaštite, za dobrobit stanovnika Ulcinja.

"Siguran u dalji progres Ulcinja, koristim priliku da vam još jednom najsrdačnije čestitam Dan opštine", zaključio je Abazović.

Bonus video: