Šehović: Podsjetimo se vrijednosti koje doprinose miru, poštovanju i slozi

"Praznici nas uče vrijednostima praštanja, održavanja mira i jačanja solidarnosti", kazao je lider Socijaldemokrata

3618 pregleda 24 reakcija 12 komentar(a)
Šehović, Foto: SD
Šehović, Foto: SD

Predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović čestitao je Vaskrs vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, uz želju da predstojeći praznik provedu u zdravlju, radosti i blagostanju.

"Nek ovaj veliki hrišćanski praznik u vaše domove unese harmoniju i podsjeti na sve one životne vrijednosti koje doprinose miru, poštovanju i slozi. Želim da praznične dane provedete u dobrom zdravlju sa svojim bližnjima, njegujući duh zajedništva i sve one vrline koje propisuje vjera", poručio je predsjednik SD-a.

Šehović je istakao da za vrijeme praznika naročito do izražaja dolaze uzajamno poštovanje i međuvjerski sklad, koji "služe na ponos svim građankama i građanima Crne Gore".

"Blagodet praznika nam ukazuje na ljepotu suživota i značaj koji njegovanje različitosti ima u našem društvu. Praznici nas uče vrijednostima praštanja, održavanja mira i jačanja solidarnosti", naveo je Šehović.

On je građankama i građanima koji ovaj hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru poželio ličnu i porodičnu sreću.

"Nek radost Vaskrsa svim pravoslavnim vjernicima domove ispuni ljubavlju, toplinom i duhovnim blagostanjem", naveo je Šehović.

Bonus video: