Manifestacija "Cvijeće cvijeću" održana u Podgorici

Dodaje se da su ljubitelji cvijeća, bili u prilici da po promotivnim cijenama kupe određene sadnice, a sav prihod, kako su kazali iz TO Podgorice biće usmjeren u humanitarne svrhe

3429 pregleda 0 komentar(a)
Manifestacija "Cvijeće cvijeću", Foto: Media biro
Manifestacija "Cvijeće cvijeću", Foto: Media biro

Turistička organizacija Podgorice (TO) organizovala je događaj u Njegoševom parku gdje je održana manifestacija “Cvijeće cvijeću” i okupila veliki broj posjetilaca.

"Nedavno renoviranom Njegoševom ulicom, prošetali su mališani vrtića “Artić Pinokio” maskirani u raznorazne vjesnike proljeća, potom je za sve prisutne upriličen program za najmlađe", kazali su iz TO.

Dodaje se da su ljubitelji cvijeća, bili u prilici da po promotivnim cijenama kupe određene sadnice, a sav prihod, kako su kazali iz TO Podgorice biće usmjeren u humanitarne svrhe.

"Pomenuta akcija organizovana je u saradnji sa gradskim preduzećem “Zelenilo”", navodi se u saopštenju Media biro-a.

Kako je ranije najavljeno, kazali su u saopštenju, sljedećeg vikenda Podgorica će biti domaćin takmičenja u triatlonu, 29. aprila će biti organizovana Trka zadovoljstva na Trgu nezavisnosti i Ulici slobode, a 30. aprila No Limits Triatlon, dok će 12. maja početi treći Podgorički salon vina. U okviru manfiestacije “Svi plešemo” 18. maja će biti organizovan festival narodne igre na Trgu nezavisnosti.

"Iz TO Podgorica već sada sa ponosom najavljuju manifestacije koje su pripremili i za ljeto, a posebno ističu dugoočekivani nastup italijanskog muzičara Zucchera zakazan za 2. jul u okviru festivala City Groove", navodi se usaopštenju.

Bonus video: